Sep 27, 2009, 11:14 PM

Докосване 

  Poetry » Love
914 0 1

ДОКОСВАНЕ

 

 

 

 

 

Докосни сърцето ми с нежност,

която да ме събуди от сладкия сън.

Докосни душата ми,

която гори и превръща мечтите в реалност.

Бъди добра, защото така ще те помня.

Докосна живота ми със закачливия поглед,

от който блика радост и смях.

Бъди добра.

Споделяй мечтите ми,

така, както аз споделям твоите

и винаги ме изненадвай.

Бъди щастлива, където и да си.

С любов изпълвай живота си и в най-трудните дни.

Дръж ме за ръка, докато израстваме

и ми показвай пътя, когато съм сляпа...

Покажи ми, че наистина те е грижа за мен,

защото трудно се намират истински приятели.

Докосни сърцето ми

и аз ще докосвам твоето, по малко всеки ден.

Докосни душата ми и бъди добра.

Открий увереност в себе си и нека тя те води.

Следвай мечтите си и бъди силна, за да ги постигнеш.

Бъди благословена и се радвай всеки ден на изгрева,

защото слънцето ще грее в твоите очи.

Докосни дъгата и бъди щастлива.

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??