Nov 29, 2011, 11:50 AM

Докосване 

  Poetry
447 0 4

Догаряха дървата в камината.

И в мен догаряше едно сърце.

Навън крещеше злобно зимата.

Душата за любов зове.

 

Поглеждам плахо в огледалото.

От там ме гледа някой друг.

То в сълзи е обляно цялото

и пита ме защо съм тук?

 

Едвам преглъщам същността си

и болката, и целия товар.

Съдбата ме излъга със съня си,

във който бях на всичко господар!

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??