Mar 12, 2013, 7:51 AM

Докрай 

  Poetry » Love
596 0 1

Не ме оставяй да се будя сам.

Да помня нощите и да обичам.

Да, имам още много аз да дам.

Да ме гори, да ме боли и да обичам.

Дори на колене, и възнак на земята пак прострян,

обичам.

Дори под нея пак заврян, дори и тлеещ, пак обичам.

Дори останал с ден, минута или час живот, обичам.

Дори да ме яде като отрова таз  любов, пак ще обичам.

И трудно, тежко, парещо да е във мен.

Не мога да отричам, пак обичам.

На кръст разпънат или пък на клада,

с бесило на врата на път към ада.

На себе си аз няма да приличам.

Ако не си признавам... че обичам, пак обичам.

Докрай, докато всичко в мен изтлява,

една моя обич пак остава.

© Вълко Тодореев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "На себе си аз няма да приличам.
    Ако не си признавам... че обичам, пак обичам.
    Докрай, докато всичко в мен изтлява,
    една моя обич пак остава."
    Хареса ми! Бъди себе си и продължавай да обичаш! Успех!
Random works
: ??:??