Feb 18, 2023, 7:32 PM

Дон Кихот 

  Poetry
164 0 0

Дон Кихот

не е

Дон Кѝкот,

а на доблестта

войникът!

 

....................................................

 

алтернативно:

 

Дон

Кихот не

е Дон Кѝкот,

а на доблестта войникът!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??