Jun 4, 2008, 3:40 PM

Донеси ми твойта хаотичност 

  Poetry
501 0 7
Донеси ми твойта хаотичност,
че своя образ ненавиждам.
Дари ме с обич безгранична,
за да мога да забравя грижите.
Купи ме - с поглед изкушаващ,
омръзна ми това приличие.
Търси ме. Истинно. Прощавай
досегашното ми безразличие.
Продай ми - малко мелодичност,
мразя нощните минорни тонове.
Крещи ми, викай ми цинично,
дързостта ми накажи с поклони.

Донеси ми твойта хаотичност -
да мога странното да виждам.
Захвърли ме долно, неприлично.
Целуни ме.

                     И кажи: "Довиждане".

© Валери Шуманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??