Пази ме,
винаги в сърцето!
Дори косите да са побелели
за мене ще си ти момчето,
и след години - с тебе остарели.
Усещай ме!
Там далеко...
Не ме търси в албума стар,
затвори очи и виж лицето,
когато си за обич зажаднял.
Чувай ме!
За теб ще шепна,
тихичко - говорейки със друг,
при всяка дума аз ще трепна,
при всеки стон и всеки звук.
Докосвай ме!
Не, не спирай...
целувките по вятъра прати.
Прегръщай ме!
Със мен заспивай
и в сънищата ти ме потърси.
Помни ме!
Не ме забравяй!
Годините ще минат... знам.
Обич и за мен оставяй,
обещай ми да се срещнем...
Там!
© Людмила Нилсън All rights reserved.
Добре си ми дошла