Jul 27, 2008, 8:17 PM

Досънувах любовта (посветено) 

  Poetry
563 0 17
Сънувах, че по пясъците южни
към мен протягаш свойта длан.
Желания, снагата ми обвили,
разпалваха в очите плам.
Сънувах се обичана и светла,
със устни парещи от страст,
луната зад пердето как наднича,
а пък до теб се залунявам аз.
Забравила за болката от вчера
в прошепнатото твое "Забрави ме",
дъхът ми се стопява, чезне...
със непрошепнатото ми "Обичам те".
Не ме вини, че обещавах
(да не копнея и да не горя).
Забравила за обещанията свои,

аз просто досънувах любовта.

 

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=82577

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??