Jun 15, 2007, 9:57 PM

Довиждане кажи... 

  Poetry
750 0 8
Довиждане кажи на Любовта!
Довиждане кажи и на тъгата!
Аз няма повече да бъда с теб!
Оттук нататък ще съм дама!

Отивай си! Аз няма да те спирам!
Слова изтъркани аз няма да мълвя!
По теб копнежа нямо ще прикривам!
Ще търся приказката в мойта свобода!

Кажи ми, че не ме обичаш вече!
Кажи го бързо и веднага си тръгни!
Пътя мой отдавна ти пресече!
Сега се раминаваме! Върви!

Ще те изпратя!Тихо ще отворя
и ще заключа пътната врата!
Аз знам, че гола ще остане
без теб душата ми,
във мойта самота!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??