Jan 15, 2009, 1:07 PM

Довиждане /за малко/ 

  Poetry
953 0 25

По снежните писти

за седмица-две,

ще се спуска Враната сива.

Когато се върне,

ще ви донесе

под крилото си скрила:

Снежен залез...

Стъпки на малко мече,

дето по склона е слязло.

Поляна от малки ели.

Ледени капчици

от дъха на пушещото аязмо.

Профил от лапи на заек

и няколко неизвестни...

/ако трябва да съм честна -

 тук реалността се измества.../

Не знам как става,

но там и тъмното

не е толкова тъмно.

И други неща...

Ще ви разкажа,

като се върна.

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??