Dec 7, 2016, 7:55 AM

Довлюбване... 

  Poetry » Love
318 1 14

Довлюбване…

 

у мене съществуват дълбини

душата ти в които се изгубва

и все се взираш в моите следи

и пак и пак във мене се довлюбваш

усещаш ме във първата зора

а после ме откриваш в ято птици

по дланите ти огнена блестя

заключвам се във твоите зеници

трептя във всеки нежен полустон

а мислите ми с вятъра дочуваш

по твоя път препускам с вихрогон

да ме докоснеш истински жадуваш

далечна съм но също вътре в теб

бездумния ми пламък грее

следите ми откриваш ти навред

със моя глас небесното ти пее

зеленото от моите очи

пред прага ти посипва капки нежност

а после се изгубва и лети

във търсене на новата ни вечност

така ще бъде свиквай до безкрай

единствено във мен ще се откриваш

обратно към изгубения Рай

във моята надежда ще жонглираш

накрая ще ме срещнеш знай

от ляво точно бяла до завоя

и в ден един далеч през май…

аз може би ще бъда тихо твоя…

 

05.12.2016г.

Елица

© Елица Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??