Feb 17, 2008, 9:28 AM

Древна Рила е обител 

  Poetry » Phylosophy
956 0 24

Древна Рила е обител

на мира и светлината.

Тя е извор чист и светъл -

храм свещен на красотата.

 

Слънцето по-ярко свети,

синевата по е ведра,

приказка е всяко цвете,

всяко камъче - легенда...

 

Езерата са небесни

двери към самата вечност...

Рила е мистична песен,

славеща Духа Божествен.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??