Feb 12, 2012, 11:15 AM

Дрезден 

  Poetry » Other
422 0 0

Изпепеляван до основи град,

във който мрачно минало не диша,

днес Дрезден на музеи е богат

и свойто бъдеще с усмивка пише!

 

Навред – красиво, блясък и разкош!

Великолепие, а то пък значи сила!

Хаплив е февруари, твърде лош,

но топъл е смехът на мойта мила!

 

И чувстваме се тука у дома!

Калена сплав от мъдрост и желязо,

Саксония е обична земя!

Как искам всеки спомен да запазя!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??