Aug 24, 2007, 8:50 AM  

Дробно... (...) 

  Poetry
577 0 2



Дробно

Една втора, две трети... Дробно.
Откога броим така?
Наляво. Надясно. Пробно.
С черна вода река.

Ламинат наместо паркета,
на половинката роб.
Как се качваш в ракета,
стъпил на дроб?!?

9 June 2006, Намур, Дувър Стреит

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??