Mar 11, 2006, 2:36 PM

Дрога 

  Poetry
671 0 4
Ако влея във вените си дрога,
надали толкова зависима ще бъда,
тъй както от тебе имам нужда -
ти моя жажда и присъда!

Ти си моя силен наркотик,
който ме пали и побърква.
Превръщаш ме във гладен просяк,
пред затворената църква!

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??