Jan 11, 2012, 11:25 PM

Друг моето сърце плени 

  Poetry » Love
621 0 2

 

Аз дадох всичко мое,

но в замяна не получих нищо.

Сърцето ми някога беше твое,

но явно било ти е излишно.

 

 

Сърцето още те обича,

вярва още в любовта.

Но то сега на друг се врича,

дори обзето в тъмнина.

 

 

Друг сърцето ми плени,

него ще обичам вече аз.

Макар че не спира да боли

за това, че свършило е всичко между нас.

 

 

Друг в сърцето ми те замени,

живота с него аз ще споделя.

Ще намеря онова, което ти не ми дари,

и ще открия с него любовта!

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??