Jan 26, 2010, 10:33 AM

Друг не съм обичала така... 

  Poetry » Love
621 0 1

 И нищо не остава вечно.
А нашето... Дали даже е било?
Насън откраднато, далечно...
Губи се между илюзии и живот.

А нашето... Дали било е наше?
Така излъгах твоята съдба,
и уж нерешителна, уплашена,
превзех я. Макар да останах някак си сама.

А нашето... Не ме питай за  вълшебства.
Аз не зная как знаменита любов се рисува.
Но нашето... Бе на душата ми изгубеното детство.
И не знам как ще дишам, когато се сбогуваме.

25.01.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??