Jan 27, 2009, 11:06 PM

Друга 

  Poetry » Love
507 0 3

Друга

Нека друга устните ти да целува.

Затвори ли очи - мен да вижда и сънува.

Сърцето и на хиляди парченца да се счупи.

Всяко за обич да моли, но да не може да си купи.

Нека друга влюбено да гледа твоите очи.

И без да искаш, да си представяш, че съм аз.

Нейният поглед твоя да гали.

Да виждаш моя час след час.

Нека друга пръсти  прокарва през твоята коса.

Мен да усещаш, но с нейната ръка.

Спомни си как обичам да правя това.

И  как обичам да те целувам, след това до теб да заспя.

Нека друга да усеща твоите ръце.

След всяка твоя ласка нещо да пробожда нейното сърце.

Нека твоите ръце да търсят само мен.

Да треперят от болка с всеки изминал ден.

Нека друга те обича вместо мен.

Не! Тя няма да може дори и ден!

Единствено аз ще те обичам на тази земя.

Никжя друга няма да бъде от мен по-добра.

 

© Христина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Еее,страхотен стих,много ми хареса.Браво!Чудесно послание!6!
  • Не всяко римувано нещо е стих.
  • хубаво е.
Random works
: ??:??