Nov 29, 2004, 5:32 PM

Другата 

  Poetry
1061 0 0
Ще дойде мигът, когато ще си тръгнеш
и няма да се нуждаеш от моята топлота
в студените нощи.
Няма да имаш нужда от нежните ми думи,
защото те вече няма да те топлят.
Ще си срещнал вече друга,
която ще ти даде жадуваната
от теб истинска, а не приятелска
нежност и топлота.
Тогава ти ще забравиш за мен,
а аз ще си остана напълно самотна
със споделените ти с мен нещастия,
които по-късно и тях ще забравиш
омаян от Другата!

© Елена Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??