Nov 4, 2009, 2:00 AM

Другата 

  Poetry » Love
997 0 3

Видях я, беше като в сън,

сълза опари ми зениците.

Целуваше те, бягай, дишай, вън и вън

сподавен стон прогони птиците.

 

Красива е, какво ли друго съм очаквала?

Познавам твоите мечти -

докосваше те, шепнеше ти вятъра,

проклинах грешните си дни.

 

За тебе е корона на велможа

и неин си, ужасно ме боли,

но как да взема тази смъртоносна доза

и как да хвърля семе в морски дълбини?

 

Проклинам я, но някак й се радвам,

охулвам я, но знам, че ти така реши.

Бъди й верен, аз във теб ще вярвам,

че някога при мене ще се върнеш ти!

 

© Даниела Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??