Jul 3, 2009, 7:38 PM

Другата жена 

  Poetry » Love
769 0 2

Спомени -
от хубави
по-хубави.
И болката я помня,
да.
Но въпреки, че
бяхме си виновни,
никой
от нас не си призна.
Сега,
с поглед към небето,
мечтая за една звезда,
мечтая да засветя с нея,
да се слея
с вечността.
Мечтая също да те гледам
от мъничко прозорче там.
И нека никога не бъдеш
сломен, отчаян, нито сам.
Бъди за мен ти ярко слънце,
дори и друга да е твоята луна.
Обичай я,
ти дай ù всичко -
нека бъде влюбена и тя.
Нека радва се, че има
най-щастливата съдба.
Нека да почисти пътя,
в който винаги се спъвах.
Нека не потъва вечно,
тъй както аз потъвах.

Хвани ръката ù,
стопли дъха ù.

Не превръщай сърцето
ù във прах.
Продължи ти пътя,
който начертах...
Нашият път.

(... макар и с другата жена.)

© Елмаз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрав за този стих!
    Истинката любов - обича, прощава и се радва за щастието на другите.
  • Благородна любов-единствено истинската!Колко хора са способни на това!
    Браво за този стих!
Random works
: ??:??