Nov 12, 2017, 11:15 PM

Другата в мен 

  Poetry » Phylosophy
628 1 4

Автор: Генка Богданова

 

 

Ти си тази, която обич щедро раздава.

Ти си тази, която много въпроси задава.

Ти си тази, която иска всичко да знае.

Ти си тази, която на сън и наяве мечтае.

 

С участ красива от Бога ти  си дарена,

ти си тази, която отдавна живее във мене.

По-добрата, по-светлата двойница моя.

Тази, която взривява с чувства покоя.

 

Тази, която дарява ми сънища цветни.

Тази, която осмисля и дни неприветни.

Тази, която на паднал ръката подава.

Тази, която с усмивка обида прощава.

 

Тази, в която  волният дух не старее.

Тази, която дълго след мен ще живее.

Аз ти дарявам с радост своето име,

а ти през живота води ме, води ме !

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??