May 7, 2017, 9:37 PM

Другата вселена 

  Poetry » Love, Free verse
274 1 6

Ела!..С отворени обятия!

В нашата вселена чудна.

Заради тебе измислих всичко ново.

Няма слова! Има само прегръдки!

Няма тъмнина, само греят звездите.

Любовта е преминала в сливане на двама.

Няма грубост, има само твоите ласки,

твоите и моите розови сънища.

И ни водят към тази измислена вселена.

Сълзите са изчезнали, има само извори  бистри.

В омагьосан кръг се движи живота.

И щастие, благородство и блян.

Трепетите са полъх топъл за душата.

Докосването е само със сърцето. Горещо.

И летеж, който ни превръща в пеперуди.

Красива е моята вселена и чаровна.

Тук няма омраза, няма нахалство,

няма лоши думи изречени.

Нашата измислена вселена е в розово

и има само светло бъдеще.

Подай ръка и стъпка направи

с любов към моята, към нашата вселена.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??