Jun 27, 2021, 7:30 AM

Дружба 

  Poetry » Free verse
184 0 0

 

 

Хайде, Лято, налей ми чаша с коктейл...

с отблясъците на морският залез

с розово утро и размаха на птичи криле

с топлината на пясък кристален

 

Хайде, Лято, усили мелодията докрай

със звуците чудни дошли от прибоя

с лекия бриз надиплил вълните до край

и с мечтите звънтящи високо в простора

 

Хайде, Лято, не бързай да тръгваш на път

Виж влюбената в теб синя лагуна

Напоена  от спомени за години напред

за твойта милувка през студените нощи тъгува

 

Ех, Лято, да вдигнем тост за мига,

благодарни от нашата вълнуваща среща

Да скрепим с целувка, както морето с брега

нашата дружба тъй страстна и вечна

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??