Nov 1, 2011, 6:57 PM

Дух 

  Poetry » Other
589 0 1

Дух, невидим,
забравена съм аз,
дявол и ангел,
човек в този час!

Говоря, мълча
нечута съм пак,
светлина, тъмнина,
потъвам във мрак!

© Диана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??