Dec 28, 2013, 8:34 PM

Дума 

  Poetry » Love
356 0 0

Дума за теб ще намеря.
Дума, с която да те наричам.
Дума, която сърцето ми 
с любов да изпълва,
когато я изричам.
Скъпи, мили или любими.
Тези не са за теб.
Сред хилядите думи
най-подходящата ще избера.
Но коя ли да е тя?
Любов - не.
Тя живее в нашите сърца.
Нежност - с нея
е изпълнена моята душа.
Усмивка - не.
Тя е на твоето лице.
Топлина - не.
Тя е в твоите ръце.
Но коя ли да избера?
Ето, че изведнъж сред
хилядите думи видях една.
Слънчице - това е тя.
Думата, с която ще те наричам
и в любов ще ти се вричам.

denisima - 23.06.2013 г.


© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??