Apr 21, 2013, 10:26 AM

Думи и чувства 

  Poetry » Love
894 0 2

Притискаш се до мен...

Усещам топлината ти,

по цялото ми тяло

как нежно се разлива! 

 

Притихвайки в покоя

на моите обятия,

за сън очи притваряш,

намерила закрила!

 

Защо да търся изказа

на думи неизричани,

защо да търся израза

на чувства недокосвани... 

 

Когато имам теб,

когато се обичаме...

и само близостта ти

едничка радост носи ми!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??