May 22, 2018, 11:16 PM

Думи на един пияница 

  Poetry » Humour
415 1 1

Люлея се, като тръстика

във битието ми – мъгла.

Насмукал съм се със мастика

и остър съм, като игла.

И не признавам ни закони,

и нито устави и ред.

Безсрамно свалям панталони

и си пикая върху плет.

Във кръчмата ми място пазят

във ъгъла на счупен стол,

където паяците лазят

и хваща задника мазол.

И тук изпивам си парите,

и не остава в мене грош.

След туй си драпам макарите...

Защо светът е толкоз лош?!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??