Jul 28, 2007, 3:08 PM

Думите 

  Poetry
965 0 2
Дали е съдено да съм със теб до края?
Дали е съдено със мен да бъдеш ти?
Дали ще мога да узная
Обичаш ли ме ти?

Не искам думите да казваш,
Без да идват от сърцето ти!
Но искам да ги кажа
В твоите очи!

"Обичам те" ти казвам,
Макар и да не чуваш моя глас.
Обичам те, така е,
Макар и да не вярваш в този час.

Сърцето ми е твое -
Приеми го, приеми!
То ще бди над теб до края -
До последните ми дни.

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??