Aug 8, 2017, 1:40 PM

Думите 

  Poetry » Other
419 0 6

Не искам да заравям думи
или да ползвам за шрапнел,
изгубена във сложни друми,
измислям нов за мен модел.

Със истина ще ги обличам
и с панделки ще ги крася,
а после тихо ще ги сричам,
без страх и чувство за вина.

Пък който иска да ги чува,
а който не, да изкрещи,
душата ти във тях не струва,
не чинят даже пет пари.

И правото ще е на всеки,
но важното е тук, сега,
да мога честно и на светло
словата с обич да редя.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??