Dec 4, 2009, 5:10 PM

Думите отлитат сами 

  Poetry » Other
469 0 3

 

 

 

 

Думите отлитат сами.

 

Думата е птица:

снася яйца.

Предизвиква усмивка

или кавга.

 

Думата е гарга:

пада си по бляскави неща.

Краде ги

и ги крие в пещера.

 

Думата е кукувица:

снася по чужди места.

Излюпва убийци

на невинни деца.

 

Птиците отлитат,

щом захладнее.

Остават само сивите,

нека им е студено!

 

04.12.2009

 

 

 

 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??