Jan 3, 2007, 12:39 PM

Думите се скриха 

  Poetry
641 0 3

Думите се скриха

Под падналото есенно листо

С цвят на ръждива канела

 

Вятъра се засили

И отскочи отсреща

За едно бързо

 

Поета

Седна изморен

От войната срещу другите

И поведе война срещу себе си

 

И римите се превърнаха в музика

Дочута от разтрепераните

Нечуващи

 

30.12.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??