Jun 15, 2017, 11:09 AM

Думите значат!... Думата значи!... 

  Poetry
278 0 1

Думите нищо
не значат, когато на
ход е палачът...

 

.....................................

 

Нейде палачът
вилнее ли, думите
нищо не значат...

 

.....................................

 

нейде вилнее
палачът и думите
нищо не значат

 

.....................................

 

Думата нищо
не значи, когато на
ход са палачи...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??