Jun 28, 2014, 8:11 PM

Душа 

  Poetry
382 1 0

Душата ми е вопъл Душата ми е стон
Душата ми кърви на черен празен фон

 

Душата ми е мъка и страдание
Душевно аз съм гол
Душата ми е отчаяние

Душата ми е глътка алкохол

 

Душата ми във радост и тъга за Теб пирува
Душата ми не спира Теб да иска да намира
Душата ми за Теб НЕ струва

Душата ми без Теб Умира…

© Иван Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??