Apr 24, 2013, 3:32 PM

Душа самотна... 

  Poetry » Other
379 0 0

Самотната душа е

вятър в пуста църква.

Разпусната и празна е

без икони... Мъртва.

Без вяра и подкрепа,

без звучните камбани.

Оглушена от тишина нелепа,

срутена от раните събрани.

 

И само стари спомени напяват

за вчерашните славни дни.

Ангели тихо псалми запяват

към Вечното... Боже, прости!

 

© Стойко Минчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??