Jan 5, 2022, 6:52 AM

Душа - свободна 

  Poetry
769 0 4

От блясъка на празнична заря,
от вибрации на безброй желания,
ефира - наситена е стена от суета.
а пулса на Вселената стенания.

Вселената си следва своя вечен път,
тайни от творенията си Твореца няма скрити,
тяло и Душа са като единен съд
и с истини са целите пропити.

Бъдещето свое лесно можеш да прозреш
то е следствие на твоите желания.
С волята си Енергията Божа ти зовеш.
вслушвайки се в сърдечните послания.

Съдбата своя всеки сам кове.
Тя на желанията е производна,
който може чувства да чете
Душа - константа е Душа - свободна.


 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??