Душата нежна
разпръсква обич, топлина.
Душата светла
се гърчи в самота.
Душата нежна
болката познава.
Душата светла
накрая се предава.
Душата нежна
черни мисли я обземат.
Душата светла
иска да избяга.
Душата нежна,
зов за помощ тя надава...
Душата светла, нежна
в бездната пропада...
© Стефка All rights reserved.