Душата човешка -
необятна Вселена,
с безброй скрити същности,
неизучени,
тайнствени,
по-красива от звездната нощ
и от белия ден по-прекрасна.
Душата човешка -
вдъхновение Боже,
меняща се образност
в океана на Космоса,
гениален рисунък,
стремеж към изящество...
© Росица Танчева All rights reserved.