Nov 12, 2007, 9:18 AM

Душата ми 2 

  Poetry
518 0 25
 

Понякога душата ми е есен,

отронваща листа със плач.

Понякога е мразовита зима,

омайваща с вечерен здрач.

Понякога е пролет бяла,

уханна, с хиляди лица.

Понякога е жежко лято,

топящо ледени сърца.

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??