Nov 17, 2007, 10:24 PM

Душата ми  

  Poetry » Love
1105 0 5

Душата ми е като стара къща,

разрушена е от твоите лъжи.

Накара ме да ти повярвам, че

искрен си и те боли.

Накара ме да те обичам, повече

от себе си дори!

Искаше с добро да те запомня.

Как? Ти всичко хубаво във мен уби!

Бях до теб, а те чувствах тъй далечен.

С всеки ден все по-студен от лед.

Щастието беше моят смъртен враг.

А тъгата моя най-добра приятелка

 Сега ме срещаш и ме питаш - "Как си?"

Искаш да се върна пак при теб.

И защо? За да ме изоставиш пак.....отново!

НИКОГА! Не искам да те виждат вече

моите очи. Писна ми да плача!

Да ме съжаляват! Имаш ли още въпроси

по темата?

Не разбираш ли....за втори шанс е вече късно!!!!!!

© Александра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??