Jul 23, 2015, 11:31 PM

Душата ми 

  Poetry » Other
462 0 1

Не светя в тъмното,

не съм светулка.

Не топля,

но мечтите си отглеждам в люлка.

От цветни камъчета е направена снагата ми,

макар ту в черното, ту в бялото да бягам.

Сезонно цвете е душата ми,

със слънце искам да живея, а с луна си лягам.

 

© Ле Бед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??