Nov 22, 2010, 3:31 PM

Душата ми е струна 

  Poetry » Love
1003 0 12

Душата ми е струна затрептяла

в цигулката  на вечната любов.

Звучи красиво в тази пролет бяла,

омайва те с вълшебния си зов.

 

Душата ми за теб е цвят уханен.

Дарява те с дъха на пролетта.

Душата ми е чуден звън камбанен,

възпяващ храма свят на верността.

 

Душата ми е изворът кристален,

жаждата си ти да утолиш.

Душата ми е топъл дом отворен,

мечтите свои там да подслониш.

 

Свири! Свири с цигулката разнежен!

Цветът уханен, мили, откъсни!

Люлей камбаната с любов, уверен,

че Бог единствен си за мене ти!

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??