Jun 20, 2012, 10:57 AM

Душата не е... 

  Poetry » Phylosophy
567 0 3

Душата не е цвете за мирисане -

измамница, преструва се. Изконен ген.

Понякога е екзотично птиче -

прекрасно, а живее в мен.

Диктува ми канони. Френетично.

Затваря ми врати със катинар.

Друг път - напълно алогично

прекланя се пред чужд олтар.

Живеем заедно. Сестри различни,

сирачета в панелен кош.

Но бит пазарът ми без нея 

не струва даже пукнат грош.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??