Sep 6, 2009, 4:47 PM

Душата в себе си да съхраним! 

  Poetry
886 0 40

Пъзелни в живота сме.
А пешки
са дребните ни мисли -
като в шах.
Понякога с постъпки
неуместни
игра "Живот" изгубваме.
От страх!


Понякога ОК сме с
правилата
и спазваме инструкции.
Дали?!
Печелим битки! Но в
"войната"
сме с губещите фигури.
Почти!


Сражение За нас и В нас
самите!
Веднъж pодени, в Пътя
сме сами!
Преминали през огорчения
не леки,
Душата нека в нас

да съхраним!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??