Разрових се в душата,
за да сложа ред!
Отместих всичките наречия,
Глаголите ги сложих по-напред…
И сякаш хаосът се удвои,
Но пък усетих вътрешен покой…
Наметнах слънчевата си усмивка
И тънка маска от воал прехвърлих през лицето…
И ето…
Без да искам, се превърнах във една щастливка J
И по-нехайно се отнасям към въпросите,
Които с лакти се промъкват, кой от кой
да се дотътри по-важен, по-значим…
Но и тях (въпросите) прецаках,
Имаха възможност да си отговорят…
Време дадох им, изчаках,
Нека сами си поспорят…
И така – вече доволна!
Словоредът изглежда приемлив!
Възклицаващи удивителни,
Скучни точици,
Многозначителни многоточия…
Но… без въпросителни…
Те са за обърканите!
Аз въведох ред!!!
ЖАРА ПЕНЕВА
24.09.2010 г.
© Жара Пенева All rights reserved.