May 25, 2021, 1:39 PM

Два живота 

  Poetry » Phylosophy
733 0 1

                                     Два живота

 

 

 

Един е живота на тази земя,

а пилеем дните си ден след ден.

Живей го човече така че да оставиш следа,

бъди различен, борбен, мечтател необикновен.

 

А всъщност два живота имаш ти,

втория започва когато осъзнаеш,

че той е единствен, бори се за своите мечти.

Живей живота си като за последно, да знаеш.

 

А старият часовник си тиктака на стената,

безмилостно отброява твоите житейски дни.

Живей умно и спокойно, отпусни си душата,

с усмивка и вяра трудности и неволи победи.

 

Ще мине време и твоята душа ще отлети,

високо в небето и по-близо до Бога.

Но тук ще останат твойте деца, твойте следи,

живей го сега живота, не казвай , не мога!

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??