Jun 2, 2011, 11:33 PM

Двама 

  Poetry » Love
445 0 0

Вървим ти и аз

в този късен час

незнайно накъде,

в полумрака сенки две,

а дивото зове.

Но вървим ти и аз

безстрашни, за ръка,

а от нашите устни

не излизат никакви слова.

Ще стигнем, ние знаем,

блажения рай

двама, все така.

А черната тъма

ще навява все тъга,

че изпитали сме ний

земните блага.

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??