Apr 9, 2011, 11:23 PM

Двама 

  Poetry » Love
569 0 2

Двама

Две очи стоят във тъмнината,
две съдби отиват в небесата.
Две сълзи се стичат по лицата,
две души... Аз и ти...

Жалко... Няма те пред мен,
нищо... Ще дойде следващият ден.
Утрото ще ме залива със светлина,
сърцето ти ще тупти до мен
и няма вече да съм уморен.

Твоят поглед е тъй желан,
твоят дъх е толкова прекрасен,
желая тялото ти, сърцето ти,
душата ти... Желая теб.

Моля те... Ела до мен,
избави ме от вечния ми ужас,
няма те вече цял ден,
а аз мечтая, а аз мечтая.

Нека зората да ме събуди
с усмивка на уста
и нека отново да видя
твоите очи... твоето лице...
твоята коса...

Желая допира на твоите ръце,
не съм виждал скоро твоето лице.
Така ми липсваш ти, но зная...
Зная, че в душите ни има вяра!

Деян Иванов 03.04.2011
22:55

© Деян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??