Feb 17, 2018, 2:03 AM

Две 

  Poetry » Free verse, Other
305 0 0

пикантна ли е храната? 
пикантна ли е душата? 
или е постна манджа
без сол и цветя? 

 

храмът завършен ли е вече? 
изписани ли са всички имена?

 

как е да сложа ли мъничко захар? 
или все още боли?

 

кръвта циркулира ли човече? 
или са ръждясали страстиевите тръби? 

 

чувстваш ли? логика ли рече? 
май философия от там струи

 

отпусни се, повярвай
ей сега ще изгреят звезди

 

там драсни, не спестявай боите
мечтите летят ли навред? 

 

любов? към какво си обречен
разумът те води напред 

© Всемнелюб All rights reserved.

разни странности

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??