ДВЕ ДУМИ
В две думи всичко сякаш е побрано,
две думи само, изречени с любов.
В тях щастието цялото е сбрано,
гальовно, свято като тих богослов.
За две думи душа в душа бленува,
тупти във ритъм сърце до сърце
и всеки има нужда да ги чува,
прошепнати в захлас: ОБИЧАМ ТЕ!
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.