Nov 4, 2008, 7:23 PM

Две думи 

  Poetry » Love
689 0 5
Две думи
от ъгъла надничат...
Теб ли чакат или мене?
Две думи
под дъжда притичват,
като есенен лист позлатени...
Две думи
вятърът гони,
като шарен детски балон...
Две думи,
сладки - "Обичам те!"
търсят сърце за подслон...

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??